Al enkele dagen hebben we veel kunnen vliegen. Natuurlijk niet alleen omdat we zoals de titel al verklapt een nieuwe drone hebben maar ook omdat we ontzettend lekker weer gehad hebben! Ook hebben we een bezoekje gebracht naar een klein maar heel gezellig drone evenement in Waalwijk. Kortom alles met drones ! :)

Maar eerst even over de drone die we aangeschaft hebben! We hebben een Mavic Pro Zoom kunnen kopen van iemand op Marktplaats. Ik kwam de advertentie daar tegen en heb een vliegmaatje even gevraagd of hij kans zag om mee te rijden. En dat wilde hij wel! (tnx Marco dat ik Rene even van je mocht 'lenen' ! Rene heeft even gevlogen met de drone om te kijken of alles prima werkte! En dat was het geval! Na enkele nodige zaken extra erbij aangeschaft te hebben konden we ermee de lucht in! En wat is dat een plezier zeg! Wat een beelden zijn hiermee te maken zeg! Ik ben nog een en ander aan het uitzoeken om ze hier op de site te krijgen maar dat komt nog hoop ik! Ik heb wel een goeie tip gekregen van J.P. om dat voor elkaar te krijgen. Maar moet hier nog mee bezig. Wordt vervolgd dus....

Afgelopen zondag zijn we even naar Waalwijk gegaan. Hier was een klein evenement georganiseerd door DroneZone Breda (Lido FunPV Cup 2019) Hier waren een aantal piloten aanwezig met veel wedstrijd ervaring met FPV drones. Nou tegen de tijd dat je als bezoeker de drone gevonden hebt die vliegt is hij al 16x rond het circuit geweest. Op een hele goede en juiste manier werd de route gevlogen. Erg leuk om te zien. En we werden er ook erg gastvrij ontvangen!

Kortom lekker bezig geweest. Nu even lekker vakantie vieren en vooral vliegen!