DJI brengt LINE FRIENDS BROWN versie van Spark drone uit 1533633035-line-friends-brown-dji-spark-drone-special-edition.jpg DJI is een samenwerking aangegaan met LINE FRIENDS en lanceert de DJI Spark BROWN editie. Op deze nieuwe versie van de drone is de populaire animatie BROWN afgebeeld die bekend is uit de LINE app.

Samenwerking DJI brengt een nieuwe versie van de populaire DJI Spark drone uit. Deze drone is in samenwerking gemaakt met LINE FRIENDS en de bekende animatiebeer genaamd BROWN is dan ook te zien op de drone.

DJI brengt LINE FRIENDS BROWN versie van Spark drone uit

LINE FRIENDS LINE FRIENDS komt voort uit de bekende Japanse berichten app LINE. Hier kunnen gebruikers de animatie dieren naar elkaar als stickers versturen. De animaties zijn ontworpen door Kang Byeongmok. In 2015 is LINE FRIENDS uitgegroeid tot een bekend merk en is verder gegaan als eigen bedrijf.

BROWN DJI en LINE FRIENDS zijn een samenwerking aangegaan die resulteert in een BROWN versie van de populaire DJI Spark drone. Op de Spark is de beer BROWN te zien en ook op de controller staat een plaatje van BROWN.

DJI brengt LINE FRIENDS BROWN versie van Spark drone uit

DJI Spark DJI onthulde de Spark in mei 2017 en bracht daarmee een revolutionaire drone op de markt. Niet alleen is de Spark de voordeligste drone die DJI ooit heeft gemaakt, hij zit ook helemaal vol met de nieuwste snufjes. Zo kan je de DJI Spark besturen met handgebaren en kan de drone personen volgen. Ook beschikt de drone over veiligheidsfuncties zoals obstakelontwijking en een return-to-home.

DJI brengt LINE FRIENDS BROWN versie van Spark drone uit

Beschikbaarheid De LINE FRIENDS BROWN DJI Spark wordt helaas nog niet in Europa aangeboden.